Oude Bekenden

Debuutsingle Minor Victories

minor vic
Toch verrassend hoe het fenomeen supergroep altijd weer verrassende combinaties oplevert. Hadden we recentelijk al Nevermen en Iggy& Josh. En nu is daar Minor Victories. Minor Victories is een nieuwe supergroep met Rachel Goswell (Slowdive), Jutin Lockey (Editors), Stuart Braithwaite (Mogwai) en James Lockey (Hand Held Cine Club). Deze week kondigden zij hun naamloze debuutalbum aan dat gepland is voor 3 juni. Op dit album werken verder Mark Kozelek (Sun Kil Moon) en James Graham (The Twilight Sad) mee.

In de debuutsingle “A Hundred Ropes” horen we de invloeden van Mogwai en Editors (snufje elektronisch en post-rock) duidelijk terug. De bijbehorende clip zal niet al te veel geld gekost hebben. In één shot zien we in slowmotion een aantal mannen uit een gewas met hoog gras rennen. Ze zien er vervaarlijk uit en hebben iets weg van science fiction-ridders (als deze zouden bestaan). Zij vormen de ideale visuele ondersteuning voor de song waar vooral veel dreiging van uit gaat. Check hieronder zelf:

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Xylouris White - The Forest In Me (★★★): Verdwalen tussen angst en moed

Neen, Xylouris White is niet de recentste hype in de wereld van mondhygiëne. Het sinds 2013 (s)tandvastige, muzikale en wereldlijke duo bestaat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Silver Moth - "Mother Tongue"

Met zijn zevenen zijn ze bij Silver Moth en elk hebben ze al ergens hun strepen verdiend. Zo vind je er leden…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter 2023 vult affiche aan met Editors!

De organisatie van Rock Werchter lijkt terug in gang geschoten, want nadat gisteren Red Hot Chili Peppers aan de affiche werd toegevoegd,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.