Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Super Best Friends Club

super best friends club

Om de één of andere reden is Super Best Friends Club een groep met zes beste vrienden uit Londen. Ondanks deze onverklaarbare bandnaam maakt de groep wel progressieve psychedelica. Met de nieuwe single “Open Wide” breken ze grenzen van alle genres. Met invloeden van Alt-J, Glass Animals, Django Django en Tama Impala creëren ze een nieuw, wazig en psychedelisch poplied. Hun meerstemmigheid, drums en synthesizers zorgen voor een lied dat constant in beweging is en groeit. Het lijkt één grote chaos maar wordt uiteindelijk zelfs harmonisch. Whipped Cream Records brengt de nieuwe single uit op 11 maart. Een zestal dat hun muzikale creativiteit perfect op elkaar afstemt, daar zijn vrienden voor.

Facebook / Twitter

18 februari 2016

About Author

Norma Vanbrabandt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief