Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pet Sun

Pet Sun

Pet Sun is een Canadese garagerockband. De groep bestaat al sinds 2013 en bracht al verschillende EP’s en singles uit. Binnen exact een maand komt hun langverwachte debuutplaat er eindelijk aan. Het zelfgetiteld debuut krijgt ook een eerste single genaamd “Web Of Man”. De DIY attitude is duidelijk hoorbaar. Daarnaast zijn ook invloeden van The Black Lips of Together PANGEA terug te horen in dit strak nummer. Strakke gitaren, gruizige klank en een catchy refrein. Op het eind volgt dan nog eens een solo om U tegen te zeggen. Garagerock zoals hij moet zijn! “Pet Sun” komt uit op 11 maart.

Twitter / Facebook / Bandcamp

12 februari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief