Nieuwe singles

Nieuwe single Kyle Craft

12670220_1682709978685035_5399540237918154051_n

Kyle Craft is een self-made Amerikaanse singer-songwriter. Na een mislukte relatie, besloot hij om zichzelf op te sluiten in de wasruimte van vrienden. Daar creëerde hij zijn nieuw meesterwerk “Lady of the Ark”, een onderdeel van zijn solo album “Dolls of Highland”, dat op 29 april uitkomt. Met een stem die iets mee heeft van Bob Dylan neemt hij je mee in zijn verhaal over oude geliefden en fout gelopen relaties. Door gebruik te maken van verschillende instrumenten en verandering van toonaard schept Craft een unieke atmosfeer. Het lijkt in het begin wat raar, maar naarmate het nummer vordert, word je er helemaal in gezogen. De overgang naar de accordeon brengt “Lady of the Ark” tot een climax. “Lady of the Ark” is een aanrader voor wie van een ruwe, maar toch gevoelige stem houdt en even wil wegdromen.

Facebook / Twitter

 

8 februari 2016

About Author

Norma Vanbrabandt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief