Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Easy Kill

Easy Kill

Easy Kill is een band uit Manchester. De groep bestaat al meer dan een jaar, maar komt pas vandaag op onze radar. Vreemd dat de band ons nog niet eerder was opgevallen want hun sound is zeer uniek. Bij “Not Even Lovers” doet de band erg hard denken aan de rustige nummers van The Maccabees. Ook het speciale timbre in de stem van zanger Theo Tobias maakt dit toch wel een buitengewoon nummer. De emotie is tot in de laatste noot van het nummer voelbaar. De nieuwe EP “Sermons” komt op 26 februari uit. Ook de eerste single “Samson” die iets meer uptempo klinkt is een aanrader. Melancholie ten top maar toch experimenteel en een klein beetje post rock, fantastisch gewoon!

Facebook / Twitter / Bandcamp

4 februari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief