Nieuwe singles

Nieuwe single Tourist

ab768cf5

Foto: Stephanie Sian Smith

William Phillips, producer uit Londen, werkt onder de naam Tourist. Hij speelde al co-writer voor popsterren als Sam Smith (Stay With Me) en Jessie Ware (Pieces), maar houdt zich ook bezig met dancemuziek. Zo heb je wellicht al eens ‘Tourist remix’ zien prijken naast een goed nummer, denk maar aan ‘The Wire‘ van Haim of ‘Lies‘ van CHVRCHES. Tourist scoorde vervolgens met ‘Holding On‘, waarbij hij hulp kreeg van singer-songwriter Josef Salvat en Niia. Dan nu het echte werk in de vorm van een eerste album. De single ‘To Have You Back’ werkt zich traag en gelaagd op naar een herhaaldelijke climax. Daar zijn enkel wat elektronische beats en de woorden ‘just to have you back‘ voor nodig. Een klein voorproefje weliswaar, de release van debuutalbum ‘U’ vindt ergens dit voorjaar plaats.

Facebook | Twitter | YouTube | Site

22 januari 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief