Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Blossoms

Blossoms

Vandaag werd bekend dat Blossoms een vierde plek kreeg in de BBC Sound of 2016 lijst. Gisteren kwamen we ook al te weten dat Mura Masa een vijfde plaats kreeg. Eind deze week wordt de grote winnaar bekend gemaakt. Voor ons is deze winnaar alvast Blossoms die vandaag alweer een leuk rocknummer uitbrengen. “At Most A Kiss” bevat synths, gitaren en een catchy refrein. Denk hierbij aan Kasabian, White Lies en op bepaalde momenten zelfs The Verve. Een oerBritse band dus die ook nog eens toegankelijke muziek maakt.  De nieuwe single komt samen met een EP van vier nummers uit op 19 februari. Dit allemaal in afwachting van een debuutplaat die ook in de maak is. Gitaren en synths vormen een perfecte cohesie voor catchy nummers.

Facebook / Twitter / YouTube / Site

5 januari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief