Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlie Hilton

3d26a0e1

Charlie Hilton is bij het grotere publiek bekend om haar rol bij de Lo-Fi indierockband Blouse. In januari brengt de dame haar eerste soloplaat uit. Dit album betekent voor Charlie dan ook een samenwerking met een all-star line-up. Zo heeft ze voor “100 Million” de hulp ingeroepen van Mac DeMarco, die je op het eind van dit nummer hoort zingen. Daarnaast wordt haar plaat geproduced door Jacob Portrait van Unknown Mortal Orchestra en is de nieuwe single dan weer geproduced door Jarvis Taveniere van Woods. De stijl is dan ook iets zeer uiteenlopend maar klinkt vooral zeer sterk als Mac DeMarco, DIIV of Pink Floyd in hun vroege periode. Maar stel dat Lana Del Rey geen pop zou maken dan zou Charlie Hilton ook wel eens met haar kunnen vergeleken worden. Palana komt uit op 22 januari via Captured Tracks.

Facebook / Twitter / Site / Instagram

10 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief