Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sauropod

Noorwegen associëren we automatisch met idyllische landschappen en feeërieke muziek. Sauropod slaat al deze clichés kapot. Korte en krachtige muziek is het handelsmerk van de groep. Hoewel “Winter Song” iets langer duurde is dit bij “Headphones” helemaal anders. Het begint meteen met uitbundige gitaren die veel energie bevatten. Het blijft zo doorgaan voor ongeveer 110 seconden waarna het al gedaan is. Dit nummer kan je best zo luid mogelijk spelen (niet in de koptelefoon dus) waarna je omvergeblazen zal overblijven. Denk bij Sauropod aan Fidlar, Slaves of Brand New. Dit kort nummer bewijst dat we op hun debuutplaat stevige gitaren mogen verwachten. Op 22 januari zal er dan ook een storm over Noorwegen passeren.

Facebook / Twitter

 

8 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief