Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bellevue Days

12241299_1127086410637659_8599201403971584080_n

Enkele maanden geleden kon je bij Dansende Beren kennis maken met Bellevue Days. De band heeft ondertussen een grote evolutie doorgemaakt en presenteerde gisteren bij Zane Lowe hun nieuwste single. “Ripped Jeans” bewijst nogmaals dat de groep klaar is om grote festivalweides te vullen met hun spetterende en anthematische rocknummers. Het nummer doet wat denken aan Nirvana, Foo Fighters of Dinosaur Pile-Up. Een stevige potpourri van gitaren, een grungy refrein en moordachtige stem dat is zowat de korte samenvatting van de nieuwe Bellevue Days. Je scheurt dan ook letterlijk jouw jeans als je eens gek wilt doen op dit nummer.

Facebook / YouTube / Twitter

27 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief