Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle On Dead Waves

ondeadwaves-584x584

On Dead Waves is de nieuwste band op het befaamde Mute Records label. De band vervoegd daarmee Depeche Mode, José Gonzalez en Yeasayer. De eerste single van deze band doet ons meteen geloven in hun grote carrière. “Blackbird” is een echt americana folknummer. De zangeres leidt je doorheen het nummer met een zwoele, zware mannelijke stem (denk Nick Cave) op de achtergrond. Het is een emotioneel liedje dat je al vanaf het begin meeneemt op een donkere trip. De Blackbird komt duidelijk voor je ogen vliegen want al bij het begin van het nummer geraak je in een zwarte sfeer. Denk hierbij aan PJ Harvey of Patti Smith. Het refrein is wel iets dat blijft hangen: “My dreams are like summer, and yours are like spring. Let’s sleep until sunrise, sing blackbird sing” Genieten dus van vogelgezang want dit nummer is even rustgevend.

Instagram / Twitter / Site / Facebook / Tumblr

24 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief