Nieuwe singles

Nieuwe single Kita Alexander

In mei verbaasde de 19-jarige Kita Alexander met haar debuutsingle “My Own Way”. Toen haalde ze de zomer in huis aan de hand van Haim-achtige gitaren. Op haar derde single pakt ze het anders aan. “Plain Sight” blijft wel een zeer zonnig nummer maar de gitaren worden verbannen naar de achtergrond. Het gebruik van opgewekte synths en een wondermooie stem maken van dit nummer een perfect dromerig popnummer. Denk bij Kita aan Halsey, Feist of Robyn. De debuut-EP van de zangeres komt eind deze week uit en zal (als we van haar drie nummers uitgaan) boordevol honingzoete popnummers staan.

YouTube / Instagram / Facebook / Twitter / Website

23 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief