Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle BROADHURST

Little-Lover-Single-Cover-Still_thumb-1200x592

Nick Broadhurst was deel van het Australische Electro groepje Sneaky Sound System, maar heeft de voorbije jaren zijn geluk elders gezocht. Met “Little Lover” maakt BROADHURST nu solo zijn comeback. En het is er meteen eentje dat kan tellen. “Little Lover” is een donkere en sexy ballade die wat tussen het warme akoestische en de ijle synthesizers zweeft. Dit creëert een melancholische vibe die misschien wat doet denken aan James Blake, maar met een stem die wat op Bastille lijkt. Het is in ieder geval een nummer dat je meteen weet mee te slepen en je niet meer loslaat. BROADHURST zal binnenkort wel het bredere publiek bereiken als hij deze tedere en gevoelige lijn doorzet.

Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud

13 november 2015

About Author

Laura Ramos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief