Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunflower Bean

Sunflower Bean brengt begin volgend jaar hun debuutplaat uit. De groep bracht een paar maand geleden nog een 7″ uit met twee ijzersterke nummers. Maar zowel “I Hear Voices” als “The Stalker” zullen niet op het album terug te vinden zijn. Maar hier zijn we tot dusver nog niet treurig rond geweest, de eerste single van het album klinkt dan ook veelbelovend. “Wall Watcher” brengt terug het beste en donkerste van de groep samen. Al vanaf het begin worden de zware bassen van hun gitaren naar voor gebracht en lijkt het alsof er een pletwals over je heenrijdt. Gelukkig wordt alles gezalfd door de zoete stem van zangeres Julia Cumming waardoor de pletwals zeer liefdevol is. Denk bij deze single aan Led Zeppelin of Queens Of The Stone Age die samen met Kim Deal een stonerplaat maken. Het album “Human Ceremony” komt uit op 5 februari via Fat Possum.

Facebook / Twitter / SoundCloud

12 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief