Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Weezer

Dat Weezer nog steeds relevant is bewezen ze vorig jaar met “Everything Will Be Alright In The End”. Het was volgens vele critici hun beste album sinds Pinkerton, wat al iets wil zeggen. Vandaar dat het vreemd is dat de band nu een nummer van 2010 oprakelt om als nieuwe single uit te brengen. Want dit was namelijk de periode van “Hurley”, hun slechtste album tot dusver. Goed, “Thank God For Girls” heeft wel één van de beste artworks in jaren en ook het clipje is hilarisch. Vooral voor mensen die nog nooit van Cannoli gehoord hebben. Het nummer op zich is geen topplaat met brullende gitaren maar eerder een rustige ballad met vreemde lyrics, we raden vrouwen alvast aan om niet met Rivers Cuemo op stap te gaan. Om met een positieve noot te eindigen: het is ook niet hun slechtste en we vertrouwen er op dat Weezer hierna weer topplaten zal uitbrengen.

Site / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

26 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Weezer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief