Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Savages

Savages is een Britse Post-punk band die met hun debuutplaat “Silence Yourself” vriend en vijand verbaasde. Iedereen werd verliefd op hun donker, obscuur en vernietigend geluid. Vooral de uitgesproken stem van zangeres Jehnny Beth bleek een grote meerwaarde. Hierdoor werd dit album dan ook door vele kenners beschouwd als het beste van dat jaar. Het was dus reikhalzend uitkijken naar een opvolger, en die komt er aan in 2016. “Adore Life” zal deze plaat heten, het wordt gemixt door Trentemøller en het eerste nummer hiervan is nu al te beluisteren. “The Answer” is een powersong met een constante riff die aan Black Sabbath doet denken, de stem doet er dan weer een Patti Smith invloed op krijgen. Henry Rollins is fan en wij houden ook wel van enkele stevige vrouwen!

Facebook / Twitter / Instagram / Tumblr

21 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief