Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jonas Schwartz

Jonas Schwartz is een Zweedse artiest die in zijn thuisland iets bekender is dan elders. Hij bracht dan ook al twee cd’s uit waarvan de laatste (Xpedition) zelfs een nominatie voor beste pop kreeg. Met zijn nieuwe single probeert hij, naar eigen zeggen, zijn pijlen te richten op het Europese continent. Wij geloven er alvast in want “Nobody” is een sterk nummer dat een vrij ongecompliceerde beat heeft vergezeld van een constante beat. Het liedje gaat over loslaten en de leegheid die je daarna voelt. Volgens de man zelf moet er een invloed van Tom Petty insluipen al houden wij het toch vooral op onze goeie vriend Chet Faker, maar dan simpeler.

Twitter / Facebook / Instagram

20 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief