Nieuwe singles

Nieuwe single Blondfire

Screen Shot 2015-10-12 at 9.27.44 PM

De titel “Pleasure” van de nieuwe Blondfire single verwijst naar de zorgeloze en hedonistische euforie die de Manchester bands eind jaren ‘80/begin jaren ’90 teweeg brachten (denk aan Happy Mondays en The Stone Roses). En inderdaad, de sound van dansbare poprock verraadt de band’s inspiratie. Gelukkig is daar altijd het heldere en zoete geluid van Erica Driscoll’s vocalen, en is dit een echte Blondfire song. Het is overigens niet de enige band die teruggrijpt op de ‘Madchester’ sound, maar waar bijvoorbeeld Jagwar Ma de trippy kant benadrukt op hun cover van The Moffs’ “Another Day In The Sun”, heeft Blondfire meer de party vibe te pakken. Ook hun vorige single “True Confessions” is dansbaarder dan hun eerdere werk, en door deze twee singles zien wij uit naar een heerlijk dansbare poprock plaat!

Facebook
Twitter
Instagram
Soundcloud

12 oktober 2015

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief