Nieuwe singles

Nieuw nummer Sleeping At Last

Sleeping At Last - Already Gone - Single [iTunes Plus AAC M4A] (2015)

Vroeger telde Sleeping At Last wat meer leden, maar sinds de drummer en de bassist de band verlieten doet de Amerikaanse singer-songwriter Ryan O’Neal het solo. Momenteel werkt hij volop aan zijn Atlasproject, ieder jaar een nieuwe themaplaat met alles erop en eraan. Na ‘Atlas – Year One’ is het nu de beurt aan ‘Atlas – Year Two’. De leidraad doorheen dit album is het menselijk leven en enkele aspecten daarvan. Afzonderlijke singles worden uitgebracht tot een categorie compleet is, en dan is het aan de volgende. Een prachtig creatief plan, maar Sleeping At Last houdt af en toe ook van een cover. ‘Already Gone‘ van Kelly Clarkson werd eens onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. De fragiele stem van O’Neal maakt er een aangrijpende versie van die ongetwijfeld enkele gevoelens zal losmaken.

Volg het audiovisuele avontuur van Sleeping At Last op deze blog.

Facebook | Twitter | Soundcloud | Site 

12 oktober 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief