Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Static Animal

Static Animal is een muziekgroep afkomstig uit Melbourne. Hun muziek valt het best te omschrijven als kamerpop, droompop of Lo-Fi (kies vooral zelf wat je wil). Het enige wat we wel zeker zijn is dat deze muziek perfect een Australisch gevoel van de brandende zon en zijn wazige omgeving weergeeft. Waarom de single dan de naam “Majorca” krijgt blijft ons dan ook een raadsel. Misschien is het hun droom om daar ooit een optreden te verzorgen? Het nummer doet ons wat denken aan de nonchalance van Mac DeMarco en het zonnige van The Beach Boys. De single komt samen met een EP op cassette uit, waar er maar 10 van zijn gemaakt via Sports Day Records. De EP kan je hier beluisteren en is eigenlijk gewoon de single in het lang.

SoundCloud
Facebook

2 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief