Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alex Vargas

Alex Vargas is een half Brits, half Zweedse zanger. De man bracht al verschillende nummers uit, maar zijn nieuwe single zou wel eens zijn doorbraak kunnen betekenen! “Giving Up The Ghost” heeft de sterke stem van Alex en een opvallend goed geschreven tekst. Het is een nummer dat je niet meteen zult vergeten, want het bevat alles wat het perfecte popnummer nodig heeft. Alex zorgt er zelfs voor dat er bepaalde singer-songwriter capaciteiten van hem naar voor komen. Dus denk bij dit nummer vooral aan Rhodes of Ben Khan. Elektronische beats samen met een klassevol en opvallend goed refrein. Onthoudt de naam van Alex Vargas, hij zal later wel nog ergens opduiken!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter

16 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief