Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Te Ontdekken: Bears With Guns

Bears With Guns is een band afkomstig uit Sydney. De band bracht in 2012 hun debuut-EP uit dat in hun thuisland goed werd onthaald. Wat volgde waren veel concerten doorheen het land, en zelfs enkele in het buitenland. Deze shows blijken zeer indrukwekkend te zijn (als we de bio van de groep mogen geloven). Na drie jaar intensief touren is het tijd om te beginnen aan hun debuutplaat. Al Clay (Pixies, Blur, Pink, Stereophonics) zal deze plaat produceren en als kers op de taart krijgen we zelfs al een eerste single te horen. “The Deep End” heeft zowel folk als rockinvloeden en doet dan ook meteen denken aan Noah & The Whale of zelfs Kings Of Leon. Een groep die aanstekelijke Indiefolk maakt met een rockkantje, zo hebben we ze graag. Het debuutalbum komt later deze maand uit, hou deze band dus in de gaten!

Site
Facebook
Twitter

14 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief