Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunbeam Sound Machine

Sunbeam Sound Machine is de artiestennaam van Nick Sowersby, afkomstig uit Melbourne. De man bracht vorig jaar zijn debuutplaat “Wonderer” uit. De opvolger is voorlopig nog niet klaar, maar een single komt er wel aan. De kamerpop van Nick doet denken aan Real Estate, Kurt Vile en DIIV. Het is zeer dromerig met een aangenaam beluisterbare stem. “Getting Young” is zeker niets nieuws in het repertoire van Sunbeam Sound Machine. Maar het klinkt wel zeer trippy en opgewekt, op het einde krijgen we zelfs een zalige gitaarsolo wat hem nog meer aan Kurt Vile doet denken. Die fantastische solo maakt het tot een geweldig nummer nummer dat live sterk kan worden uitgesponnen.

Facebook
Twitter
SoundCloud

3 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief