Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cheatahs

Cheatahs is een band afkomstig uit Londen. Hun geluid deed in het begin, met hun Sunne Ep nogal aanleunen naar shoegaze zoals My Bloody Valentine. Nu is er een nieuw album op komst en die eerste single klinkt toch iets anders. “Seven Sisters” klinkt dromeriger en doet ons meer denken aan Ride, Slowdive en op bepaalde momenten zelfs Foals! De term Dreamgaze duikt dus op nu waardoor het geluid nog steeds gazet. Een vette solo in het midden doet al het werk waardoor we weer van een sterke single kunnen spreken. De nieuwe single komt ook op een nieuw album “Mythologies” dat op 30 oktober uitkomt.

Site
Facebook
Twitter
Tumblr
YouTube
Instagram

17 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief