banner

Nieuwe singles

Nieuwe single Lana Del Rey

Nieuwe singles

Nieuwe single Lana Del Rey

Wie Lana Del Rey goed kent weet dat ze een onuitputtelijke lijst aan nooit eerder vrijgegeven liedjes heeft. “Put Me In A Movie” is daar één van. Niet onbelangrijk zijn de lyrics “Lights, camera, action/ You know I can’t make it on my own”. Deze keer maakt Lana de subtiele overgang naar “Lights, camera, action/ I’ll do it on my own” in haar nieuwste single ‘High By The Beach’. Het verschil schuilt niet enkel in de vele kleine lyrische aanpassingen, maar ook in de terugkeer naar het popgevoel dat zo sterk aanwezig was bij het ‘Born To Die’ album. Het dromerige refrein werkt haast hypnotiserend, hoofdzakelijk door Lana’s typische, meeslepende stem.

https://twitter.com/LanaDelRey/status/630830536047640577

Eerder deze zomer bracht Lana ‘Honeymoon’ uit als lead single van het gelijknamige album. Dat neigde meer naar de melancholische sfeer die rond haar laatste plaat ‘Ultraviolence’ hing. Met deze nieuwe en sterk uiteenliggende tracks maakt ze een beloftevolle aanloop naar de albumrelease. Een vaste datum is er voorlopig nog niet, maar in mei deelde Lana aan enkele gelukkige festivalgangers mee dat het album voorzien was voor september.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Tea Party – Blood Moon Rising (★★★½): Riffs en bakken drama

We vragen het ons soms af: waarom is The Tea Party enkel beroemd in Canada? Mogelijk heeft het te maken met het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.