Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Låpsley

Låpsley is een Brits talent dat op verschillende muziekblogs al vanaf het begin van haar carrière tot grote belofte werd gebombardeerd. De zangeres is nog maar achttien jaar maar bracht toch al veel muziek uit voor haar leeftijd. Onder meer “Painter” en “Falling Short” werden bescheiden hits. Het speciale geluid dat de blondine creëert is dan ook vernieuwend. Een popstem die ambient, chillwave maakt, commercieel wordt het sowieso nooit. Denk maar eens aan The XX die enkel met de zangeres aan het werk zou gaan of James Blake in een vrouwelijke vorm. Ook “Burn” doet niets vernieuwend aan haar sound, al gebeurt er op het einde toch iets verrassends. Het is muziek die iedere (wannabe) hipster wel kan appreciëren, maar ook wij vinden het wel iets hebben.

Facebook
Twitter
YouTube

7 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief