Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single The Bohicas

The Bohicas is een band afkomstig uit Essex (vlakbij Londen). De jongens bouwen al lang een weg naar hun debuutalbum, en die zal er binnen drie weken dan ook eindelijk komen. Eind 2013 dook de band voor het eerst op met hun nummers “XXX” en “Swarm”. Ze werden al meteen gebombardeerd tot voorprogramma van Franz Ferdinand. Toen kwam er met “Crush Me” nog een nieuwe single, maar het werd daarna stil rond het viertal. De band deed wel veel optredens, om zichzelf en hun muziek te promoten. Uiteindelijk kwam er begin dit jaar een nieuwe single “To Die For” dat alweer geweldig wegrockte. In april volgde dan nog “Where You At” en in mei volgde dan eindelijk het goeie nieuws dat er eind augustus een album zat aan te komen. “The Making Of” zal het album gaan heten, en de titeltrack van dat album is nu ook te beluisteren. Het is een typisch Bohicas nummer dat zowel catchy is als lekkere gitaren heeft. Denk Miles Kane, The Black Keys en zelfs Arctic Monkeys (fun fact: The Bohicas hebben dezelfde manager als die laatste band). Een grote toekomst is weggelegd voor de groep. Op 21 Augustus komt hun debuutalbum uit via Domino Records.

Site
Twitter
Facebook
SoundCloud
YouTube

 

5 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief