Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Theo Bard

Theo Bard is een singer-songwriter afkomstig uit Londen. Begin 2015 deed hij al een kleine tour in België, maar speelde enkel in het Franstalig taalgedeelte van het land. Nu heeft de man een eerste single van zijn nieuwe EP “You Give” uitgebracht. Het nummer en de zang van de man doen denken aan Nick Drake, Paul Simon en zelfs Bob Dylan. Het is een singer-songwriter pur-sang die enkel zijn stem en zijn gitaar nodig heeft om te overtuigen. “Never Alone” is dan ook meteen een goeie opener voor zijn nieuwe EP, rustig met een aanstekelijk refrein. De EP komt er aan in oktober.

Facebook
Website
YouTube
Twitter

4 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief