Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FKA Twigs

FKA Twigs bracht met haar debuut “LP1” de hipsterwereld volledig in extase. Met nominaties voor een Mercury Prize en Grammy tot gevolg. Nu bijna exact een jaar later beslist Tahliah Debrett Barnett om een nieuwe EP “Melissa” uit te brengen. De eerste single van die EP werd bij Zane Lowe voor het eerst gespeeld als zijn “World Record”. Het nummer heet “Figure 8” en verschilt in niets van haar volledig vorig album, voor de liefhebbers is het dus niet mis. Denk dus Purity Ring, The XX en James Blake. Het is een popzangeres die alternatieve muziek maakt en daarom ook een groot publiek aanspreekt, telkens opnieuw. Volgens verschillende bronnen zouden ook ‘I’m Your Doll,’ ‘In Time,’ en ‘Mothercreep’ nummers zijn die op haar nieuwe EP zullen verschijnen.

YouTube
Instagram

https://soundcloud.com/alex-ia-5/fka-twigs-figure-8-zane-lowe-beats1-premiere-interview

3 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief