Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tigercub

Tigercub, het trio uit Brighton is terug met een nieuw nummer. De band die afgelopen jaar nog een single uitbracht op het label van Blood Red Shoes, stapt nu over naar Too Pure. Daar wordt het nummer “Destroy” op uitgebracht. Het nummer klinkt zeer ruw en het is net alsof je overreden wordt door een bulldozer. Alles moet kapot. De single klinkt net als diezelfde Blood Red Shoes of zelfs een ruwe Weezer van op Pinkerton. Het nummer komt op 7 augustus uit samen met “You”.

Facebook
Twitter
SoundCloud

28 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief