Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe supergroep met leden Rise Against en Comeback Kid

Soms slaan bands of leden van een band de handen in elkaar. Dit keer is dat het geval bij Great Collapse. Het idee kwam van Strike Anywhere frontman Thomas Barnett, en (voormalige) leden van Rise Against, Set Your Goals, Death By Stereo en Comeback Kid zijn bij het project betrokken. In het punk en metalgenre zijn deze bands allemaal grote namen, vandaar dat ze al snel de term “Supergroep” in de mond nemen. De (super)groep brengt alvast één album uit, “Holy War”, dat op 2 oktober in de winkels zal liggen. Van dat album werd de eerste single al gelost: “New Abolition”. Het nummer maakt waar wat je jou kan voorstellen bij deze mix aan bands. Een echt punkrocknummer met geschreeuw, stevige gitaren en een catchy refrein. Wie de band aan het werk wil zien kan daarvoor naar de muziekodroom in Hasselt of Melkweg in Amsterdam. Daar kan je ze samen met Boysetsfire en Silverstein aan het werk zien.

Facebook
Twitter

27 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief