Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single XYLØ

Het gehypete, en snel groeiende duo XYLØ uit L.A. is terug met een nieuwe single. Nadat ze eerder met “America” en “Between the Devil & the Deep Blue Sea” meer dan een miljoen keer werden gespeeld op SoundCloud hopen ze nu met  “Afterlife” hetzelfde te doen. Het nummer zelf zit alvast goed, de productie zit goed en de zang van Paige Duddy doet het nummer opleven. Het doet ons zelfs op bepaalde momenten aan Lana Del Rey denken: theatrale pop, mooi zo! Het nummer werd bij Zane Lowe voor het eerst gespeeld, ook hij is fan. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kan je alle nummers gratis downloaden!

TWITTER
WEBSITE
FACEBOOK
INSTAGRAM

24 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single XYLØ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief