Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Annalie Prime

Trinidad en Tobago, het is niet meteen een land waaruit je veel popmuziek verwacht. Toch brachten ze al eerder topster Nicki Minaj voort en nu is er ook de 20-jarige Annalie Prime uit Carapichaima. Deze caraïbische invloed zijn duidelijk hoorbaar op haar nummers. Zo is het instrument van Trinidad en Tobago duidelijk aanwezig op haar nieuw nummer: de steeldrum.

Maar Annalie Prime is meer dan enkel een steeldrum. Ze is een krak in het maken van popnummers. Eerder experimenteerde ze al met Reggae en haar stem alleen. Nu combineert ze dit allemaal met een pop deuntje. Het werkt zeer aanstekelijk en het doet ons zelfs op een bepaald denken aan haar landgenoot Nicki Minaj. Zelf zegt ze beïnvloedt te zijn door Lauryn Hill, Queen, Kanye West en The Police. Wat er ook van aan mag zijn, “All Night” blijft meteen in het hoofd zitten, en doet ons dromen van zonnige stranden met een cocktail in de hand.

Twitter
Youtube
Facebook
SoundCloud

https://soundcloud.com/annalieprime/all-night

8 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief