banner

Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Leffingeleuren

Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Leffingeleuren

Dat Leffingeleuren Back To Basic gaat was al langer bekend. De eerste lading namen volgde dan ook enkele weken terug. Dit keer pakken ze daar in Leffinge uit met nog een paar zeer straffe namen! Te beginnen met The Great Lake Swimmers. Deze folkband uit Canada weet hun roots perfect in hun nummers te steken, geen wonder dat ze afgelopen maand ook al hun zesde plaat konden uitbrengen. Daarnaast krijgen we de Malinesen van Terakraft die iedereen met hun roots muziek aan het dansen zal krijgen. Uit België krijgen we Tout Va Bien, die afgelopen weekend nog het beste van zichzelf op Rock Werchter gaf en Mocabo die hun Braziliaanse roots mixen met HipHop. Uit nederland krijgen we dan weer psychedelica gepresenteerd van PAUW. Voor de folkliefhebbers zorgen ze bij Leffinge ook met Admiral Fallow en Jack Savoretti (al is die net iets meer singer-songwriter). Maar vooral de andere vier namen verbazen ons sterk. Kevin Morby, die nog bij Woods speelde maar vooral solo indruk maakt door een kleine Kurt Vile te zijn. Menace Beach, uit dezelfde stal als Hookworms (trouwens ook op het festival te zien) die goeie noise maakt a la Yuck. Wand, uit de stal van Ty Segall die dezelfde garage psychedelische rock maakt en La Luz een viertal vrouwen die hun nieuwste album laten producen door dezelfde Ty Segall. Nu nog Ty Segall zelf op de affiche krijgen om zo de cirkel compleet te maken! Voor de potige garagerock moet je dus 18, 19 en 20 september in Leffinge zijn!

3221 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Altın Gün, Dijf Sanders, Derya Yıldırım & Grup Şimşek @ Leffingeleuren: Exotische sounds op een dansbaar bedje

Ook dit jaar is er geen Leffingeleuren zoals we die normaal zouden krijgen. In plaats daarvan twee weekends waarbij we enkele concertavonden…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Leffingeleuren 2021 verwelkomt Altin Gün, Amenra, Goose, Girls in Hawaii en meer!

Vorig jaar koos de organisatie van Leffingeleuren voor een alternatieve concertreeks in het hartje van het pittoreske West-Vlaamse dorpje, maar dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single La Luz - "In The Country"

La Luz is tamelijk consequent als het aankomt op albums uitbrengen. Er zit altijd een drietal jaar tussen en dat zal nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.