Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Leffingeleuren

Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Leffingeleuren

Dat Leffingeleuren Back To Basic gaat was al langer bekend. De eerste lading namen volgde dan ook enkele weken terug. Dit keer pakken ze daar in Leffinge uit met nog een paar zeer straffe namen! Te beginnen met The Great Lake Swimmers. Deze folkband uit Canada weet hun roots perfect in hun nummers te steken, geen wonder dat ze afgelopen maand ook al hun zesde plaat konden uitbrengen. Daarnaast krijgen we de Malinesen van Terakraft die iedereen met hun roots muziek aan het dansen zal krijgen. Uit België krijgen we Tout Va Bien, die afgelopen weekend nog het beste van zichzelf op Rock Werchter gaf en Mocabo die hun Braziliaanse roots mixen met HipHop. Uit nederland krijgen we dan weer psychedelica gepresenteerd van PAUW. Voor de folkliefhebbers zorgen ze bij Leffinge ook met Admiral Fallow en Jack Savoretti (al is die net iets meer singer-songwriter). Maar vooral de andere vier namen verbazen ons sterk. Kevin Morby, die nog bij Woods speelde maar vooral solo indruk maakt door een kleine Kurt Vile te zijn. Menace Beach, uit dezelfde stal als Hookworms (trouwens ook op het festival te zien) die goeie noise maakt a la Yuck. Wand, uit de stal van Ty Segall die dezelfde garage psychedelische rock maakt en La Luz een viertal vrouwen die hun nieuwste album laten producen door dezelfde Ty Segall. Nu nog Ty Segall zelf op de affiche krijgen om zo de cirkel compleet te maken! Voor de potige garagerock moet je dus 18, 19 en 20 september in Leffinge zijn!

3550 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
LiveRecensies

Leffingeleuren 2022 (Festivaldag 1): Repetitief herhaald

Het festivalseizoen is bijna ten einde, maar eindigt pas echt als je gepasseerd bent op Leffingeleuren. Het gezellige festival kon, na twee…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Leffingeleuren rondt affiche af met 17 nieuwe namen waaronder o.a. Sylvie Kreusch en Ill Considered

Het pittoreske Leffinge is al sinds jaar en dag dé locatie voor het al even pittoreske festival Leffingeleuren. Op 9, 10 en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.