Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle OIJ

10441126_989420934425520_5091549916482318551_n

OIJ is een Nederlandse zanger/Dj uit Amsterdam die een elektronisch geluid voortbrengt om u tegen te zeggen. Met zijn debuutsingle “Blinded” begint hij dan ook meteen groots. Het nummer start zeer rustig maar gaat al zeer snel goed uit zijn bol. De uitspattingen zorgen ervoor dat het een echt popnummer is met een leuke elektronische invloed. De hoge stem van de zanger doet ons dan weer denken aan The Weeknd en Stevie Wonder. Wat de zanger ook uniek maakt is dat zijn stem helemaal niet Nederlands klinkt, zoals sommige andere Nederlandse artiesten wel eens durven klinken. Dat is dan ook meteen de reden waarom hij snel een internationale invloed kan krijgen. Zijn beats, gemixt met zijn hoge stem doen ons denken aan SOHN en Burial. Hippe electro die tegenwoordig door iedereen geliefd is, en binnenkort dus ook door jou!

Twitter / Site / Facebook / SoundCloud

1 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief