Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kiiara

Soms zijn er van die artiesten die vanaf het begin weten te verbazen. Kiiara uit Illinois is er één van, deze popartiest werkt voorlopig nog in een supermarkt. Maar dankzij haar debuutsingle “Gold” zal daar binnenkort wel verandering komen. Het nummer verbaasd door zijn simpelheid en toch is het een oorworm. Al bij de eerste luisterbeurt ben je verslaafd aan het nummer, wees gewaarschuwd! Het nummer ging gisteren in première op The Fader en is sindsdien van geen enkele blog weg te slaan. Vergelijkingen gaan op met FKA Twigs, maar dan een meer poppy kant. Het nummer bewijst alvast zijn gouden waarde (vandaar ook de titel) en het is uitkijken naar haar debuut-EP Meet Me In The Cornfield dat binnenkort uitkomt.

Twitter
SoundCloud

18 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Debuutsingle Kiiara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief