Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Tourist

De fantastische Dj en grammy-winnende Producer, Tourist laat ons vandaag genieten van een nieuw nummer. “Waves” heet het en begint met een zeegeluid, om meteen de titel van geluid te voorzien. Daarna wordt het nummer traag opgebouwd met in de helft de apotheose en de typische dance-geluiden van de producer. Maar toch een minder dansbaar nummer dan we van hem gewoon zijn. En op het einde? Kunnen we nog even genieten van het geluid van de zee. Tot rust komen hoort er dus zeker bij op dit nummer, maar tegelijk ook een beetje in jezelf een dansje doen en het hoofd lichtjes bewegen.

Het nummer is gratis te downloaden hier.

4 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief