Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hey Anna

Hey Anna is een collectief uit New York bestaande uit drie vrouwen en twee mannen. De rassen zijn goed verdeeld al zijn het toch de vrouwen die voornamelijk de stemmen voor zich nemen. Shoegaze, dat is het genre die ze maken, maar wel van dat Shoegaze waar extra bij gegazed wordt! Strakke gitaren zoals The Maccabees en een dromerige stem zoals PJ Harvey. Zo kan je het geluid van deze band het best omschrijven, zelfs een klein beetje surfrock. Ook op de nieuwe single “Don’t Talk Stop” komt dit geluid terug. Een fantastische single die we zullen terugvinden op hun debuut “Run Koko” dat op 7 juli uitkomt.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

4 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief