Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuw nummer Aquilo

Aquilo was vorige week nog Filmpje vd week met hun single “Calling Me” van de gelijknamige EP. Deze EP kwam begin deze maand uit. Maar nu pas ontdekten we hier bij Dansende Beren iets fantastisch op deze EP. Het blijkt namelijk dat het laatste nummer een samenwerking is met niemand minder dan SOHN. Aquilo en SOHN samen? Dat zorgt alleen maar voor nog een nog mooier nummer en een dromerigere sfeer. Hopelijk krijgen we Aquilo binnenkort ergens in de buurt te zien!

3 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief