Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Debuutsingle Joy Atlas

De kans is groot dat je nog nooit van het Britse Joy Atlas hebt gehoord. Daar komt nu dus verandering in, de band bracht net hun debuutsingle “Dismount” uit. Zelf omschrijven ze hun muziek als zonnige hoekige popmuziek. Daar wordt nog een vrouwenstem bijgevoegd en wat dromerige Synth-geluiden en je krijgt Joy Atlas. Goldfrapp en Robyn gelden als voorbeelden, en dat hoor je ook duidelijk terugkeren. Hoewel de debuutsingle wat rustiger is, blijft het zeker niet minder in je hoofd steken. Het perfecte popnummer dus.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

3 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief