Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single RAC

RAC, de favoriete dj van iedere indie-liefhebber is terug. Na vorig jaar zijn debuutalbum “Strangers” te hebben uitgebracht, die samenwerkingen met onder meer Kele en Tokyo Police Club bevatte, is er nu nieuw werk van de man te horen. “Back Of The Car” is een typisch indiepop nummer met een zeer aanstekelijk refrein. Wanneer je het nummer voor een tweede keer hoort blijft het ook meteen in je hoofd zitten. RAC verliest zich dus niet in zijn populariteit en blijft trouw aan zijn poppy geluid die toch net dat tikkeltje alternatief is. Voor de gelegenheid werden de vocals verzorgd door Nate Henricks, verder voorlopig onbekend.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

2 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single RAC”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief