Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dolomite Minor

Rocken en Southampton en rockduo’s is en blijft een gouden combinatie. Na Band Of Skulls kan je er nu ook genieten van Dolomite Minor. Qua stijl klinken ze een beetje hetzelfde, al is Dolomite Minor net iets steviger. Denk nog een scheutje Datsuns erbij, wat hen meteen ook een meer Australisch geluid geeft. De nieuwe single “Girl Of Gold” toont perfect de mix tussen de twee bands. Stevige gitaren, aangename melodie en een onverstaanbare stem. Dolomite Minor is deze zomer te zien op Pukkelpop.

Facebook
Twitter
SoundCloud

2 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief