Nieuwe singles

Filmpje van de week 25-31 Mei

Nieuwe singles

Filmpje van de week 25-31 Mei

Filmpje van de week

Natuurlijk komen er in een week waarin je het zelf zeer druk hebt ook veel filmpjes uit. Toch zijn we er in geslaagd om deze allemaal te bekijken. Jammergenoeg waren er sommigen het helemaal niet waard, anderen waren dan weer super en de volgende zijn gewoon topnummers: Felin – Teenage Soul, Hyphen Hyphen – Just Need Your Love, Alex Hart – Green Light, Frankie & The Heartstrings – Think Yourself Lucky, MS MR – Painted, Django Django – Shake And TremblePrincess Chelsea – Too Many People, Anne Marie – KarateGem Club – Mother In Comet, Kevin Morby – Parade en All Tvvins – Too Young To Live!!!!

Beginnen doen we, zoals gewoonlijk, in ons eigen land met de volledig onbekende band Spit Fox.

Spit Fox – The Fall

Wel een nummer spelen voor een caravan geeft toch altijd een beetje dat kampeergevoel. Al is dit meer een horror-camping want met die insecten er bij zal je ons daar toch niet snel zien! En om toch nogmaals te benadrukken: JA, DIT IS BELGISCH!

Deze week beginnen we eens met enkele hevige nummers, gewoon omdat dat genre soms nogal ondervertegenwoordigd is.

Our Last Night – A World Divided

Twee verschillende werelden, qua stijl en uiterlijk. Toch worden deze twee verenigd wanneer het om pijn en verlies gaat.

Lindemann – Praise Abort

De zanger van Rammstein gaat solo, onder de naam Lindemann. Eigenlijk is het gewoon Rammstein in het Engels, zoveel verschil is er niet. Waarom moet abortus dan worden geprijsd? Wel luister maar eens goed naar de lyrics, en kijk naar de varkentjes! OPGELET: Niet voor gevoelige kijkers!

Single Mothers – Patricide / Feel Shame

Van een leuke anonieme praatgroep gesproken!

Free Weed – I’m Free

Die van Free Weed hebben precies echt aan de weed gezeten. Want er wordt nogal gedanst alsof ze high zijn. Met een man in een hondenpak, lachen dus!!

Yak – Smile/Distortion

Omdat het als eens de moeite is om een clipje te maken van 10 min en het dan nog eens twee nummers in één zijn verdient Yak zijn plaatsje in deze lijst. Soms is er niet veel nodig.

Prides – Messiah

Geholpen worden door een “Random Stranger” kan soms ernstige gevolgen met zich mee dragen. Toch is het bij Prides iets dansbaarder.

Zibra – Great White Shark

Kleef eens camera’s aan enkele honden en we zien wel wat we krijgen dachten ze bij Zibra.

Turtle – The Floor

Maak dat eens mee, plots komen enkele dansende apen jouw huis binnengewandeld! Vreemd.

Hanni El Khatib – Melt Me

Hanni in een spelletjespark, het zorgt ervoor dat je respect krijgt voor de eenzame man.

Julian Casablancas + The Voidz – Human Sadness

Iedereen die zin heeft om eens een clipje te zien vol “Human Sadness” moet dit zeker doen. Het feit dat het 14min duurt zegt al genoeg over de wereld.

Wolf Alice – Bros

Dat vriendschap tijdloos is, wisten we al. Maar dat het ook zo mooi kon zijn, dat wordt zeer schoon door Wolf Alice getoond.

Bonnie McKee – Bombastic

Gymnastiek met Bonnie, sensueel is zelfs licht uitgedrukt.

Ariel Pink – I Need A Minute

Voor iedereen die nog nooit een wc heeft gezien. Ariel Pink toont het jou, want ook hij moet eens naar het kleinste kamertje.

Tame Impala – Cause I’m A Man

Hoe deze zaten er toch vorige week in, hoor ik jullie denken? Wel dat is zo, maar nu is er de live-video. Al is deze zelfs nog beter dan de gewone video, Tame Impala zijn poppetjes geworden!

La Lenguas – Love You All The Time

Absurde clip van La Lenguas waar de frontman een heel speciaal lief heeft. Zo speciaal dat hij echt niet zonder haar kan. Tot grote frustratie van anderen.

Lynx – Clap Track

Ik geef toe, het is niet meteen het beste nummer. Maar het filmpje daarintegen is HI-LA-RISCH. Oude fragmenten geplakt op een nieuw nummer, kan het nog grappiger? Dacht het niet!

Guantanamo Baywatch – Too Late feat. Curtis Harding

Let vooral zeer goed op in het begin. Het clipje begint gewoon zeer grappig waarna je enkele seconden toch zal moeten lachen.

Namie Amuro – Golden Touch

Oké het is iets Aziatisch, maar het is wel cool. Houdt effectief jouw vinger in het midden en geniet van wat je allemaal doet!

Mikal Cronin – Say

Iedereen wil de man met het witte hemd zijn (zie het clipje van Paul Simon – You Can Call Me All). Er blijven mensen bijkomen voor die rol, tot er op het einde een vreemde plottwist voordoet.
http://www.funnyordie.com/embed/7e1796b04c

FILMPJE VAN DE WEEK

AQUILO – CALLING ME

Soms is dansen, en meer specifiek ballet, een schaamte bij een jongen. Toch blijkt dit het enige wapen tegen bepaalde, mindergewaardeerde, mensen. Niet alleen een pracht van een nummer, maar ook een geweldig filmpje, vandaar de verdiende winnaar deze week!

3666 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Native Sun - "Too Late"

Native Sun is een band uit New York waar de zang en de gitaar het werk zijn van Danny Gomez. Justin Barry…
LiveRecensies

Till Lindemann @ Lotto Arena: Choqueren om te choqueren

De afgelopen maanden is er heel veel inkt gevloeid over Till Lindemann. De Rammstein-frontman werd namelijk door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MS MR - "Saturn Return"

Toen we hoorden dat er een nieuwe single van MS MR verscheen, was onze eerste gedachte ‘bestaan die nog?’. Op zich niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.