Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Pukkelpop

Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Pukkelpop

 

Pukkelpop, het alternatieve festival in Kiewit, loste vandaag weer een hele resem aan namen. De opvallendste naam is ALT-J die meteen ook headliner is op zaterdag naast The Offspring en Tame Impala . Daarnaast krijgen we veel Belgische dingen voorgeschoteld. Op woensdag warmt Radio Soulwax het publiek op in de Dance Hall, dus naast een Boiler room feest is er nu ook nog Radio Soulwax. Curatoren Stijn Meuris en Mauro Pawlowski mogen elk een dag in de Wablief?! cureren. Stijn Meuris kiest op zaterdag voor Dez Mona, Raketkanon, Douglas Firs, Condor Gruppe, Dead Souls, Toxic Shock, De fantastische progrockband uit eigen land Statue en – uiteraard – Meuris zelf. Mauro kiest dan weer op vrijdag voor een nog alternatievere selectie met het fantastische Goat, Fat White Family, Acid Arab, The Soft Moon, Gazelle Twin, The Germans, Meteor Musik en Hate & Merda.  Dat wordt een feest daar vrijdag en zaterdag in de Wablief?!

Verder wordt nog een grote lading aan Belgen toegevoegd deze zijn: Alice On The Roof, Beauhause, Billie, Bony King, Brutus, De Nieuwe Lichting: I Will, I Swear St. Grandson Zinger, Faisal, Go March, King Hiss, LTGL, Michael Midnight, Mountain Bike, Nadiem Shah, Pomrad, Safi & Spreej, STUFF., Team William, The Neon Judgement, TLP, The Sha-La-Lee’s, Tout Va Bien, Vuurwerk, Your Highness en Zornik

Om af te ronden zet Pukkelpop nog drie zeeer beloftevolle bands op de line-up. The Dear Hunter die Indie Folk maakt met een gevoelige meezingwaarde perfect voor een zaterdagmiddag. Residual Kid, voor de punkliefhebbers en Rhodes de geweldige singer-songwriter die de volledige weide op vrijdag hoogstwaarschijnlijk kippenvel zal geven.

Pukkelpop vindt plaats op 20, 21 en 22 augustus in Kiewit en er zijn enkel nog combitickets beschikbaar, voor de rappe.

3437 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "What Have We Done"

Als we het hebben over de beste liveacts die ons Belgenlandje rijk is, dan is het haast een verplichting om Brutus te…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Condor Gruppe - Gulliver (★★★½): Dansbare mengelmoes

Het is intussen tien jaar geleden dat Condor Gruppe het levenslicht zag. Met zijn negenen stak de formatie de koppen bij elkaar…
FeaturesInstagramUitgelicht

Dansende Beren zomerhit 2022

De teerling is geworpen, de stemmen zijn geteld: de Dansende Beren zomerhit is bekend. Met honderden stemmen kunnen we zeggen dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.