Nieuwe singles

Debuutsingle RAS

rastop Nicholas ‘RAS’ Furlong, niemand kent hem maar zijn contributie bij ‘The Nights‘ van Avicii klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren. De 28-jarige Amerikaan bouwt op dat succes verder met z’n debuutsingle “Doesn’t Get Better”. Na een tijdje te hebben samengewerkt met bands zoals All Time Low, Sleeping with Sirens en 5 Seconds of Summer acht RAS de tijd rijp om met z’n eigen materiaal aan de slag te gaan. Iets waar wij volledig achter staan. Geniet hieronder van zijn veelbelovende nieuwe single, die niet anders dan een groot succes kan worden.

https://soundcloud.com/therealras/doesnt-get-better

Facebook
Twitter
Soundcloud
Site

27 mei 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief