Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aquilo

Het fabelachtige duo Aquilo brengt op 1 Juni hun nieuwe EP, “Calling Me” uit. Daaruit konden we al twee nummers horen, “Better Off Without You” en “Put Me Down”. Deze nummers deden ons al twijfelen om de EP in onze collectie toe te voegen. Maar met de titeltrack slaagt Aquilo erin ons te overhalen om deze EP te moeten aan te schaffen. Een smooth geluid tijdens de strofes met daarna een refrein die alle emoties in het lichaam bovenhaalt. Dat is de formule die Aquilo steeds gebruikt, en hij werkt telkens opnieuw. Net als Rhodes een verborgen pareltje waarmee ze gemakkelijk in het rijtje van Damien Rice en Warpaint kunnen aansluiten.

26 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Aquilo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief