MuzieknieuwtjesOude Bekenden

Het uur van “Den Beir”

MuzieknieuwtjesOude Bekenden

Het uur van “Den Beir”

Er is weer heel wat aan het bewegen in de muziekwereld. Net voor de zomer begint krijgen we van veel groepen te horen dat ze bezig zijn met een nieuw album, of er zelfs één aankomt.
Eerder kregen van Bloc Party al deze mysterieuze foto te zien, waaruit we kunnen afleiden dat ze in de studio zitten. Vandaag kregen we onderstaand filmpje te zien:

//

Posted by Bloc Party on Tuesday, May 26, 2015

Maar wat iedereen zich afvraagt is: Wie vervangt Matt Tong (Ex-drummer) en Gordon Moakes (Bassist). Of Bloc Party dus nog hetzelfde zal klinken is maar de vraag.

Daarnaast wat beter nieuw uit Baltimore. Daar kondigde Beach House hun nieuw album aan. “Depression Cherry” komt uit op 28 augustus en gaat gepaard met een concert in de AB op 3 november in het kader van Autumn Falls. Nu nog wachten op een eerste single!

Concerttips:

Voor iedereen die eens een tripje naar Parijs wil doen eind oktober is er Pitchfork Music Festival Paris die vandaag de eerste namen aankondigde. Beach House, Rhye, Hudson Mohawke, Spiritualized en Deerhunter zijn er al present, u ook?

John Grant, de Ijslandse bard komt op 17 november het beste van zichzelf geven in de Botanique. Wat sowieso weer een topconcert zal zijn van de Greatest Motherfucker in the world.

Op 9 september komt de Mexicaanse zanger Juan Wauters het beste van zichzelf geven in de Botanique. Voor fans van Mac DeMarco (die je trouwens een week later aan het werk kan zien in Le Grand Mix).

Swim Deep komt op 28 oktober naar de Botanique in Brussel, altijd wel een aanrader als je van goeie britpop houdt! Reden genoeg dus om nog eens hun nieuwste single boven te halen.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Kid Kapichi @ Ancienne Belgique (AB Club): Rauw & ongestoord

‘Music scene is crazy, bands start up each and every day’; zong Pavement op “Cut Your Hair”. De visionair Stephen Malkmus had…
InstagramLiveRecensies

Declan McKenna @ Ancienne Belgique (AB): Mist in de bergen

De vonken die Declan McKenna al jaren op zijn thuisland loslaat, lijken maar niet te willen overslaan op het Europese vasteland. Dat…
InstagramLiveRecensies

Novo Amor @ Ancienne Belgique (AB): Met dank aan ChatGPT

Ali Lacey is met zijn negen miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify beter bekend bij het grote publiek als Novo Amor. Enkele weken…

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.