Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kita Alexander


Toen ze 18 was verhuisde Kita Alexander naar Sydney. Nog geen jaar later heeft de Australische singer-songwriter uit Brisbane met “My Own Way” haar debuutsingle te pakken. De zomerige track heeft wat weg van een HAIM song, wat alleen maar goed kan zijn. Daar hoort natuurlijk een al even zorgeloze muziekvideo bij, die Kita overigens zelf gemaakt heeft met sfeerbeelden van vrienden en familie gemixt met enkele idyllische tussenshots. Kita’s nummers komen via Tap Mgmt uit. Hierdoor mag ze zichzelf nu toevoegen aan het lijstje artiesten waarbij ook Lana Del Rey en Angus and Julia Stone horen. Het spreekt dus voor zich dat we mogen uitkijken naar wat deze surfgirl nog te brengen heeft.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

22 mei 2015

About Author

Tine Verschueren


NO COMMENTS ON THIS POST To “Debuutsingle Kita Alexander”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief