Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Florence + The Machine

Op de eerste dag van volgende maand kan je “How Big, How Blue, How Beautiful” van Florence + The Machine een luisterbeurt geven, of zelfs in je handen hebben. In de aanloop naar dit album werden al verschillende goeie singles gelost, “What Kind Of Man”, “Ship To Wreck” en “St. Jude” waren stuk voor stuk typische nummers in het oeuvre van de zangeres. En ook de nieuwe “Delilah” kan in dit typische oeuvre van bombastische nummers worden toegevoegd. Hoewel er meer gevoel zit in de nieuwe single en het wat zwoeler is. Luister vooral zelf, hieronder!

Florence is deze zomer te zien op Rock Werchter, al zijn daar wel geen tickets meer voor.

20 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief