Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single On An On

On An On heeft een opvolger klaar voor hun prachtig debuut “Give In”. Na eerder al “Drifting” te hebben gelost is er nu “It’s Not Over”. Het meest dansbare nummer van de band die tot dusver zich beperkte tot dromerige indie, maar nu de weg van de indiepop inslaat. Hopelijk stopt de band niet met het uitbrengen van fantastische nummers .De titel is alvast iets waar we ons aan kunnen vasthouden.  Het nieuwe album ‘And The Wave Has Two Sides’ komt uit op 24 juli via Roll Call Records.

28 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief